Februari 2018

Facelift toiletgroepen

Deze maand starten we met het geven van een facelift aan de toiletgroepen. Er wordt een schilderbeurt gegeven, de verlichting wordt vervangen door energiezuinige  LED verlichting, spiegels worden vervangen en we zorgen dat er niets meer op de grond staat zodat het schoonmaken nog makkelijker en beter kan.

Februari 2017

Restyling entree

Deze maand wordt een start gemaakt met een restyling van de entree en het trappenhuis. Het geheel krijgt een vernieuwende schilderbeurt. Daarnaast wordt een lichtplan uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van LED-verlichting. Deze gekleurde verlichting zal worden aangestuurd door een computer waardoor er een zeer speciaal effect wordt gerealiseerd!

25 juni 2015

Nieuwe Deurbel- en intercominstallatie

In de 2e week van juni is er in ons pand een nieuwe deurbel- en intercominstallatie aangelegd. Hierdoor wordt het mogelijk, dat iedere huurder zijn eigen deurbel krijgt. In de entree is een bedieningspaneel aangebracht waarop de bezoeker het unitnummer of naam kan intoetsen, waarna er een oproepsignaal overgaat op de deurtelefoon welke in de betreffende unit is aangebracht. Er komt dan een spreekverbinding tot stand met de bezoeker en men kan dan de entreedeur op afstand ontgrendelen en de bezoeker binnenlaten. Ook is het mogelijk om ook een videoverbinding te maken.

Glasvezel-internet 100 tot 500 Mbits

Ons kantoorgebouw is aangesloten op het glasvezel-internet en is klaar voor de toekomst. Elke unit is voorzien van een aansluiting welke beschikbaar is op ‘plug and play’ basis. Ook kunnen wij telefonie verzorgen op basis van VoIP met bijna onbegrensde mogelijkheden.

Maart 2015

Zonne-energie

In samenwerking met een van onze huurders, Omink New Energy, hebben wij zonnepanelen op ons dak aangebracht. In de entreehal van ons kantoor is op een scherm te zien in welke mate wij bijdragen aan een schoner milieu.

Omnik is leverancier van omvormers welke benodigd zijn om de gelijkstroom, welke geleverd worden door de zonnepanelen, om te zetten naar wisselstroom.